Medibib Singles dayWebsite: Medibib.be

Bekijk kortingen »

Ga direct naar de kortingen en promoties!

 

Medibib is een online apotheek met een erkenning van het FAGG in België. Een betrouwbare farma online apotheek waar je voorschriftvrije medicijnen online kan bestellen en thuis kan laten afleveren. De ervaren apothekers zien er steeds op toe dat alle info op website nauwkeurig en correct is. Je kan er 24/24 bestellen wat jouw welzijn is de zorg van Medibib.
In de online webshop van Medibib vind je enkel originele voorschriftvrije geneesmiddelen van gekende merken als Bioderma, Omnibionta, Supradyn, Eucerin , Vichy, Ymea, XL-S Medical, enz. je vindt er steevast het medicijn dat je zoekt, waarschijnlijk zelf sin korting of met een mooie promotie.

Singles day bij Medibib in België is zoals elk jaar op 11 november, dat is een dag waarop iedereen zijn slag wil slagen en dat toch nog voor Black Friday. Geniet op deze dag alleen van de verschillende promoties en kortingen en soms zelfs kortingscodes die Medibib aan te bieden heeft. Bekijk en vergelijk vandaag nog alle medicijnen bij Medibib met singles day.