Singles day Blokker


Singles day Blokker
Website: Blokker.be
Bekijk kortingen »

Ga direct naar de kortingen en promoties!

 
Blokker is al jaar en dag een bekende naam in al onze winkelstraten. En is dan ook de winkel als het aankomt op spullen voor het huishouden. Iedereen heeft wel een blokker winkel in zijn buurt. Blokker is een heel betrouwbaar en vooral ook betaalbare winkel voor dingen in het huishouden. Je vindt er zaken alles voor eten & tafelen, koken & kakken, schoonmaak & huishoud, opbergen & organiseren, wassen & strijken, elektrische apparaten, baden & slapen, inspireren & verrassen, spelen & beleven en wonen & sfeer. De online webshop van blokker is dan ook een meerwaarde voor het gezin. Snel bestellen en snel in huis, dat voor geen prijs!.

Singles day bij Blokker in België is zoals elk jaar op 11 november, dat is een dag waarop iedereen uit is op leuke kortingen en dat toch nog voor Black Friday. Geniet op deze dag van de verschillende promoties en kortingen en soms zelfs kortingscodes die Blokker aan te bieden heeft. Bekijk en vergelijk vandaag nog alle artikelen bij Blokker met singles day.
Bij Blokker geven ze veel om hun klanten en daarom kan je ook steeds op een prima service rekenen. Geniet vandaag extra korting op singles day aanbiedingen in de online shop van Blokker.